Kaka: "Milan is op de goede weg"

27 september 2005, 10:16

AC Milan is er dit seizoen nog niet in geslaagd om veel indruk te maken. De ploeg liet in de Italiaanse competitie al vijf punten liggen en schudde in de Champions League met bijzonder veel moeite Fenerbahce van zich af (3-1). Toch is er geen reden voor paniek, vindt middenvelder Kaka. "We zijn op de goede weg", denkt de Braziliaan.

Afgelopen weekend won Milan met 2-0 van Treviso, maar ook deze zege was niet echt overtuigend. De kritiek op de ploeg van Carlo Ancelotti blijft aanhouden. Onterecht, vindt Kaka. "Laten we positief blijven. We winnen onze wedstrijdjes en het gaat steeds beter. Als andere ploegen met 1-0 winnen zegt iedereen dat ze het goed gedaan hebben, maar wij winnen met 2-0 en mensen zijn kritisch. Dat is vreemd."

"We hebben nu twee wedstrijden op rij gewonnen en bovendien in deze duels geen doelpunt tegen gekregen. Het gaat steeds beter, onze organisatie staat bijna weer als een huis. Dit Milan is en blijft een sterke ploeg", aldus de jonge Braziliaanse middenvelder. AC Milan stuit woensdag in de Champions League op Schalke '04.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen