Bayern München legt wereldkampioen Pavard in de zomer vast

9 januari 2019, 10:14

De defensie van Bayern München krijgt komende zomer een broodnodige impuls. De Duitse recordkampioen kondigt woensdag aan dat Benjamin Pavard in de zomer overkomt van VfB Stuttgart. De Franse verdediger, die in 2018 met zijn land wereldkampioen werd, heeft voor vijf jaar getekend.

Technisch directeur Hasan Salihamidzic heeft dat woensdag laten weten via de officiële kanalen. Naar verluidt is er 35 miljoen euro gemoeid met de deal, maar daarover doet de club zelf geen uitspraken. Bayern werd al langer in verband gebracht met de 22-jarige verdediger van Stuttgart die vorig jaar op het WK grote indruk maakte. Als rechtsback was de achttienvoudig international van grote waarde in het team van Didier Deschamps. Zijn persoonlijke hoogtepunt was zijn prachtige knal van afstand tegen Argentinië (4-3 winst).

Bij Stuttgart speelt de Fransman als centrumverdediger en kwam hij dit seizoen tot dusver tot veertien duels in de Bundesliga. De vaste basiskracht is bezig aan zijn derde seizoen voor de Duitse laagvlieger, dat hem in 2017 overnam van Lille.

Lees ookDe wereldtitel door de ogen van de onbekende Franse krullenbol

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen