Doan begint met belangrijke goal goed aan Azië Cup

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 januari 2019 – Ritsu Doan is zeer goed begonnen aan de Azië Cup. De aanvallende middenvelder had een basisplaats bij Japan en was meteen van grote waarde voor zijn land, door in de groepswedstrijd tegen Turkmenistan de winnende goal te maken: 3-1.

Doan begint met belangrijke goal goed aan Azië Cup

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Japan, viervoudig winnaar van het toernooi, was uiteraard de grote favoriet voor het groepsduel. Toch kwam Turkmenistan verrassend op voorsprong. Arslanmyrat Amanov dompelde Japan in rouw. De treffer werd echter ongedaan gemaakt door de gelijkmaker van Yuya Osako. Hij maakte later ook de 2-1 voor Japan. De beslissende goal werd vervolgens gemaakt door Doan, die uit de draai knap raak schoot in de verre hoek: 3-1. De speler van FC Groningen deed negentig minuten mee.

Japan komt zondag weer in actie in de Azië Cup, als het speelt tegen Oman. Die ploeg staat onder leiding van Pim Verbeek.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd