Wapenaar geniet bij Willem II: "Je bouwt samen iets op"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 januari 2019 – Harald Wapenaar heeft het prima naar zijn zin als keeperstrainer van Willem II. De voormalig doelman is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van de Tilburgse club en kan zijn energie goed kwijt in zijn baan.

Wapenaar geniet bij Willem II: "Je bouwt samen iets op"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De 48-jarige oud-keeper is blij met zijn baan bij Willem II. "Je bouwt samen iets op. Ik mag ze pijn doen en weet nu ik ze beter ken waar de grens ligt", zegt hij tegen het Brabants Dagblad. Wat Wapenaar kenmerkt, is dat hij veel vraagt van zijn spelers. "Als ik er minder energie in kan leggen is het klaar", zegt Wapenaar. "Maar ik hoop dat ik nog heel wat jaartjes te gaan heb. Want het is prachtig om te proberen het uiterste uit die jongens te halen."

Bij Willem II werkt hij bij het eerste elftal samen met Timon Wellenreuther en Mattijs Branderhorst. Dat laatstgenoemde populair is bij de eigen fans, begrijpt Wapenaar wel. "Die heeft een geweldige uitstraling, veel charisma. Daarom is de gunfactor zo hoog", zegt hij. "Branderhorst heeft karakter, vechtlust en kan heel goed positie kiezen. Dat is de reden dat hij zoveel ballen tegen houdt. Hij is leergierig en kijkt beelden van wedstrijden en trainingen terug."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd