Van Persie denkt dat 'Gio' niet wakker ligt van berichtgeving

9 januari 2019, 16:40

Een breuk tussen Giovanni van Bronckhorst en Feyenoord lijkt onvermijdelijk, berichtte het Algemeen Dagblad dinsdag. Robin van Persie denkt het er zijne van. De doorgewinterde aanvaller trekt zich weinig aan van de recente berichtgeving. "En ik denk Gio ook niet", laat Van Persie op het trainingskamp in het Spaanse Marbella weten aan RTV Rijnmond.

"Hij heeft bij Glasgow gespeeld, Barcelona, Arsenal, in Oranje, hij ligt hier niet wakker van", vervolgt de 35-jarige Van Persie. "Iedereen mag zijn mening geven. Dat maakt het spel ook mooi. Het geeft een bepaalde druk. Het hoort bij het circus. Ik zelf lig ook niet wakker van zo'n stukje."

Naast het Algemeen Dagblad verwachten ook Voetbal International en NRC dat Van Bronckhorst bezig is aan zijn laatste maanden als hoofdtrainer van Feyenoord. Het contract van de oud-verdediger loopt komend seizoen af. Dirk Kuijt, op dit moment trainer van het onder 19-team van Feyenoord, wordt genoemd als belangrijkste kandidaat om Van Bronckhorst op te volgen.

Van Persie ligt niet wakker van de geruchten. Wel zit hij met het feit dat Feyenoord halverwege het seizoen flink achterloopt op PSV en Ajax. "Het is hoe het is. We kunnen uren praten over hoe anders het had moeten zijn, of hoe we hoopten dat het zou zijn. Vier punten los op de eerste plek, maar zo is het niet. Dit is hoe het is en in deze situatie moeten wij het maximale eruit halen. Ik kan het niet mooier of slechter maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen