Agent Icardi schermt met interesse Real en Barça

9 januari 2019, 18:51

De contractonderhandelingen tussen Mauro Icardi en Internazionale verlopen stroef. Volgens Wanda Nara, zaakwaarnemer én vrouw van de Argentijnse spits, is een akkoord ver weg. De Italiaanse grootmacht zou graag het contract van Icardi willen verlengen. De 25-jarige aanvaller ligt nog tot de zomer van 2021 vast in Milaan.

"Zoals het nu staat, is een overeenstemming over een contractverlenging ver weg. Er zijn zeer belangrijke clubs die Mauro willen strikken", laat Nara weten aan het Spaanse AS. "We sluiten niet uit dat er een akkoord wordt bereikt, maar daar zijn we nu niet dichtbij. Het is niet logisch dat Mauro bij een contractverlenging hetzelfde salaris krijgt als hij nu ontvangt. We vinden dat Mauro van een superieur niveau is."

Nara schermt met de interesse van enkele Europese grootmachten. "Er zijn grote clubs die in Mauro geïnteresseerd zijn. We hebben een goede relatie met de twee grootste clubs van Spanje", doelt ze op Real Madrid en FC Barcelona. "Die clubs zijn erg geïnteresseerd in Mauro, evenals een club in Frankrijk en Engeland."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen