Belangenbehartiger Wöber: "Het is geen makkelijke keuze"

9 januari 2019, 18:03
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber maakt mogelijk op korte termijn de overstap van Ajax naar Sevilla. Verscheidene media melden dat de Zuid-Spaanse club een bod van tussen de twaalf en veertien miljoen heeft geplaatst op de Oostenrijkse verdediger. Zijn zaakwaarnemer, Revien Kanhai van Forza Sports Group, reageert tegenover Voetbal International op het mogelijke vertrek.

"Natuurlijk wil Max graag deel uit blijven maken van de huidige groep van Ajax in dit mooie seizoen en belangrijk zijn voor het team. Hij stond immers ook drie wedstrijden basis in de Champions League", zegt hij. "Maar hij wil ook graag wekelijks aan spelen toekomen en goed perspectief hebben. Daarom kijken wat momenteel het beste voor zijn carrière is. Het is daarom ook geen makkelijke keuze."

Ajax en Sevilla zouden in verregaande onderhandeling zijn over een transfer van de twintigjarige Wöber. De Oostenrijker kwam anderhalf jaar geleden voor 7,5 miljoen euro over van Rapid Wien en speelde 39 keer in de hoofdmacht.

Lees ook'Ajax in verregaande onderhandeling met Sevilla over Wöber'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen