Azië Cup: valse start Verbeek met Oman, Qatar verslaat Libanon

9 januari 2019, 18:55

Het Oman van bondscoach Pim Verbeek is met een valse start begonnen aan de Azië Cup. De Arabische oliestaat ging op de vijfde dag van het toernooi met 2-1 onderuit tegen Oezbekistan. Qatar, dat over drie jaar het WK organiseert, rekende af met Libanon: 2-0.

Oezbekistan - Oman (2-1)

De ploeg van Verbeek leek in Sharjah af te stevenen op een gelijkspel nadat Mohsin Al Ghassani twintig minuten voor tijd voor de 1-1 had getekend. Vlak voor het eindsignaal ging het echter alsnog mis voor Oman. Eldor Shomurodov, speler van FK Rostov, maakte met een schot in de korte hoek de winnende 2-1. In de groep van Oezbekistan en Oman zit ook Japan, dat eerder op de dag met doelpuntenmaker Ritsu Doan won van Turkmenistan (3-2).

Qatar - Libanon (2-0)

Langzaam maar zeker maakt Qatar op sportief gebied goede stappen richting het WK in eigen land. Vorig jaar speelden de Qatarezen in een oefenwedstrijd verrassend gelijk tegen IJsland (2-2) en wisten zij Zwitserland te verslaan (1-0). Woensdag werd tijdens de eerste groepswedstrijd van de Azië Cup Libanon met 2-0 verslagen. Bassam Al Rawi en Al Moez Ali namen de doelpunten voor hun rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen