Van der Sar: "De intentie is om het bij elkaar te houden"

9 januari 2019, 20:52

Edwin van der Sar heeft in Florida nogmaals benadrukt dat Ajax niet van plan is in januari belangrijke spelers te laten vertrekken. Spelers als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Hakim Ziyech hebben een tussentijds vertrek al uitgesloten, maar links en rechts wordt wel getrokken aan spelers als David Neres en Maximilian Wöber.

De Oostenrijkse verdediger staat in de belangstelling van Sevilla en zou Ajax mogen verlaten. Door de winterse komst van Lisandro Magallán heeft de twintigjarige Wöber nog minder perspectief op speeltijd. De Amsterdammers willen Neres liever niet laten gaan. Het Chinese Guanghzou Evergrande heeft naar verluidt [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/344027/ajax-ontvangt-chinees-bod-van-30-miljoen-op-david-neres/,_blank,een bod van dertig miljoen euro] gedaan op de buitenspeler.

"Uiteindelijk hebben wij ook wel een prijs. We moeten kijken wat er gebeurt, maar de intentie is om het bij elkaar te houden", zegt Van der Sar tegenover de NOS. "De belangstelling van de spelers is niet alleen van deze week. Door de prestaties in de Champions League komt dat naar voren."

"Gelukkig hebben we daarvoor iemand in Amsterdam achtergelaten", doelt de directeur op Marc Overmars. "Hij houdt zich daar voornamelijk mee bezig. Door het tijdsverschil is het af en toe een beetje lastig, maar we hebben goed contact met elkaar en de rest van de directie. Dus op die manier proberen we zo goed mogelijk uit deze winterse transferperiode te komen. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen