Guardiola prijst Burton: "Ze moeten trots op zichzelf zijn"

10 januari 2019, 00:09

Pep Guardiola heeft weinig te klagen na de klinkende 9-0 overwinning van Manchester City op Burton Albion in de halve finale van de League Cup. The Citizens zijn door de monsterzege (zo goed als) zeker van een finaleplaats. Na de wedstrijd in Manchester deelde Guardiola complimenten uit aan de tegenstander en spits Gabriel Jesus.

Burton Albion bleek woensdagavond een paar maatjes te klein te zijn voor Manchester City. Guardiola vindt dat de club uit de League One ondanks de grote nederlaag niet hoeft te treuren. Burton schakelde in de vorige rondes Shrewsbury Town, Aston Villa, Burnley, Nottingham Forest en Middlesbrough uit. "Burton heeft een geweldig toernooi achter de rug. Ze hebben het heel goed gedaan en moeten trots op zichzelf zijn."

Jesus nam in het Etihad Stadium vier doelpunten voor zijn rekening. "Spitsen moeten goals maken. Gabriel Jesus kreeg de voorbije wedstrijden kansen en vandaag scoorde hij. Hij is heel belangrijk voor ons", aldus de Spaanse oefenmeester van de nummer twee van de Premier League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen