'Guangzhou Evergrande biedt 43 miljoen euro voor Ajacied Neres'

10 januari 2019, 07:36   Bijgewerkt: 10 januari 2019, 07:44

David Neres lijkt serieus op weg naar de uitgang bij Ajax: de aanvaller werd eerder al in verband gebracht met een lucratieve transfer naar China, maar nadat er nog geen witte rook kwam, heeft het Chinese Guangzhou Evergrande zich opnieuw in Amsterdam gemeld met een flinke zak geld. De club heeft 43 miljoen euro (!) geboden voor de buitenspeler.

Dat schrijft De Telegraaf. Telefonisch liet de club weten meer dan veertig miljoen over te hebben voor Neres, die de laatste weken voor de winterstop zijn basisplaats onder Erik ten Hag is kwijtgeraakt. Dat zou voor onvrede hebben gezorgd bij Neres, die daarom zelf ook open staat voor de grote som geld die hem te wachten staat in China. Eerder werd al bekend dat de aanvaller alleen voor de absolute hoofdprijs mag vertrekken: een bod van zo'n dertig miljoen euro werd zodoende afgewezen.

Ajax ziet in Diego Lainez, de Mexicaanse Messi, een goede opvolger voor Neres. Het enige nadeel is dat de achttienjarige aanvaller er direct moet staan, in plaats van dat hij het eerste half jaar kan wennen in Amsterdam, zoals de Amsterdammers met meerdere aanwinsten wel bewust deden. Volgens De Telegraaf naderen de onderhandelingen met diens club America 'een akkoord' en zou dat een transfer niet in de weg hoeven staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen