Arnautovic wil naar China, West Ham laat spits niet gaan

10 januari 2019, 18:26   Bijgewerkt: 10 januari 2019, 21:01

Marko Arnautovic lijkt een transfer naar China op zijn buik te kunnen schrijven. Een onbekende Chinese club zou een bod van bijna veertig miljoen euro hebben gedaan op de Oostenrijkse aanvaller, die volgens zijn broer en zaakwaarnemer Danijel Arnautovic graag de overstap wil maken. West Ham United is echter niet van plan zijn spits te laten gaan.

"West Ham United heeft Arnautovic voor een appel en een ei gekocht. Ze betaalden twintig miljoen pond voor hem, een peulenschil in de huidige markt. Ze hebben hem gekocht om in de Premier League te blijven, wat gelukt is. Nu heeft West Ham een fantastisch bod ontvangen, bijna twee keer zoveel als ze voor hem hebben betaald", aldus zijn zaakwaarnemer in Engelse media.

"Hij wil een nieuw avontuur en een nieuwe uitdaging aangaan. Het is zijn wens dat West Ham het bod uit China accepteert", vervolgt hij. In een kort, maar duidelijk statement heeft de Premier League-club laten weten de oud-speler van FC Twente niet van de hand te doen. "Marko Arnautovic heeft een contract en we verwachten dat hij dat respecteert. Hij is niet te koop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen