'NAC Breda in pole-position voor PSV'er Lundqvist'

10 januari 2019, 21:17   Bijgewerkt: 10 januari 2019, 21:45

NAC Breda hoopt op korte termijn Ramon Pascal Lundqvist over te nemen van PSV. De onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium, melden het Eindhovens Dagblad en [a,https://www.bndestem.nl/dossier-nac/nac-hoopt-middenvelder-pascal-lundqvist-deze-week-binnen-te-halen~aed88133/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web,_blank,BN De Stem]. Meerdere Eredivisionisten willen de 21-jarige middenvelder inlijven, maar de Parel van het Zuiden zou de beste papieren hebben.

Omdat Lundqvist in Eindhoven weinig perspectief heeft op speeltijd, is PSV bereid mee te werken aan een (gratis) vertrek van de Zweedse middenvelder. NAC hoopt nog deze week het jawoord te krijgen van Lundqvist, die tot slechts zes optredens in de hoofdmacht van de Eindhovenaren kwam.

Lundqvist, die nog voor een half jaar onder contract staat bij PSV, mocht in het huidige seizoen alleen in het bekertoernooi opdraven. Voor Jong PSV kwam hij de afgelopen maanden zestien keer in actie. Maakt Lundqvist de overstap naar Breda, dan is hij na Khalid Karami de tweede winteraanwinst van NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen