Emery sluit winteraankopen uit: "We kunnen alleen spelers huren"

10 januari 2019, 22:22

Van Arsenal hoeft in januari geen vuurwerk op de transfermarkt te worden verwacht. Unai Emery sluit uit dat de Londense club deze maand de portemonnee trekt om spelers aan te trekken. De Spaanse manager beweert dat Arsenal simpelweg het geld niet heeft om grote aankopen te doen.

"We kunnen nu niemand permanent aantrekken. We kunnen alleen spelers huren", vertelt Emery donderdag op de persconferentie in aanloop naar het duel met West Ham United. Eén van de spelers die in verband wordt gebracht met een (tijdelijke) overgang naar Arsenal, is Denis Suárez van FC Barcelona. "Ik weet niet wat zijn situatie op dit moment is. We kunnen pas weer later spelers aantrekken."

Éver Banega is een andere speler die wordt genoemd als mogelijke versterking voor Arsenal. "Ik ken hem en weet dat hij een zeer goede speler is, meer kan ik er niet over zeggen", aldus de coach. De afgelopen zomer werd de selectie van Arsenal nog versterkt met onder anderen Mattéo Guendouzi, Lucas Torreira, Sokratis Papastathopoulos, Bernd Leno en Stephan Lichtsteiner.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen