PSV wint oefenduel van Club Brugge dankzij reserves

11 januari 2019, 14:50

PSV heeft het trainingskamp in Qatar afgesloten met een oefenzege op Club Brugge (2-1). Het B-team van de Eindhovenaren maakte in de derde helft (het duel duurde 3 x 30 minuten) het verschil tegen de kampioen van België. Talenten Zakaria Aboukhlal (18) en Mohammed Ihattaren (16) maakten hun debuut.

Mark van Bommel startte met de vertrouwde elf spelers die 2018 ook afsloten. Enige wijziging was Donyell Malen voor Hirving Lozano, die het trainingskamp vanwege privéomstandigheden oversloeg. In een gelijkopgaande wedstrijd kreeg Club Brugge, met Sofyan Amrabat en Ruud Vormer in de basis, de beste kansen. Al was de grootste kans voor Luuk de Jong.

Beide ploegen bewaarden het meeste spektakel voor het laatste half uur. PSV speelde de laatste fase met (talentvolle) reservespelers, waaronder Bart Ramselaar. De enige PSV'er die deze winter mag vertrekken speelde als rechtsback. Ook Pereiro maakte deel uit van dit B-elftal. De Uruguayaan leidde de 1-0 van Joël Piroe in. Zelf benutte Pereiro een penalty voor de 2-0. Club Brugge deed via Hans Vanaken nog iets terug, maar bleef het bij de aansluitingstreffer en stapt PSV zaterdag met een oefenzege op zak in het vliegtuig richting Eindhoven.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen