Ten Hag wil Neres niet kwijt: "We zullen voor hem vechten"

11 januari 2019, 22:23   Bijgewerkt: 11 januari 2019, 22:52

Ajax zou een bod van liefst 43 miljoen euro hebben ontvangen op David Neres, maar de Amsterdammers verkopen de Braziliaanse aanvaller liever niet. Erik ten Hag benadrukt dat hij hoopt dat Neres ook na het sluiten van de winterse transferwindow speler van Ajax is. De oefenmeester gaat ook in op het afketsen van de transfer van Diego Lainez.

Het Chinese Guangzhou Evergrande is naar verluidt bereid diep in de buidel te tasten voor de komst van de 21-jarige Neres. "We willen de kern van de groep bij elkaar houden. Neres is zeker onderdeel van die kern, hij is een belangrijke speler voor ons", vertelt Ten Hag aan VTBL. "We hebben hem nodig, hij mag niet weg. Maar soms komen processen op gang die niet te stoppen zijn. We zullen voor hem vechten. Het is niet makkelijk om in de winter een vervanger te vinden die én in de groep past én er direct staat."

Ten Hag vind het bijzonder jammer dat Lainez ervoor heeft gekozen zijn loopbaan bij Real Betis te vervolgen. "Dat is teleurstellend. Er zijn veel mensen die daar hard en goed aan gewerkt hebben. We waren er honderd procent van overtuigd dat hij een speler van Ajax voor de toekomst zou zijn. We schaken op meerdere borden, nu moeten we onze targets verleggen. Ik denk dat we alles goed hebben gedaan. Wij denken dat Ajax de beste keuze zou zijn, maar een andere keuze maken is zijn goed recht."

Ontvang het belangrijkste transfernieuws ook op onze nieuwe Facebook-pagina Transferupdate!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen