Elia op weg terug bij Turkse koploper: "Gelukkig ben ik nu fit"

12 januari 2019, 12:00

Eljero Elia oefende vrijdag met zijn huidige werkgever Basaksehir tegen ADO Den Haag. Voor de Hagenaar een bijzonder treffen, want hij speelde in een ver verleden voor de club uit zijn geboortestad. En dat was nog geen uitgemaakte zaak. "Ik kreeg blessure op blessure omdat ik steeds te snel wilde terugkomen."

Elia speelde in het gewonnen duel (3-1) een helft mee met de Turkse lijstaanvoerder, die in het thuisland een voorsprong van zes punten om runner-up Trabzonspor geniet. De bijdrage van Elia is dit seizoen echter beperkt, want door blessureleed kwam hij maar mondjesmaat in actie. "Ik was een tijdje geblesseerd, maar heb nu weer twee wedstrijden achter elkaar 45 minuten gespeeld. Ik kreeg blessure op blessure omdat ik steeds te snel wilde terugkomen. Gelukkig ben ik nu fit", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Buiten zijn blessureleed gaat het goed met de voormalig vleugelspeler van Oranje, Feyenoord, FC Twente, Werder Bremen en Juventus. Hij heeft het naar zijn zin in Turkije, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen "Wat een mooi voetballand. De fans zijn heel emotioneel. Ze leven er hier echt voor."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen