Spoorboekje: Spurs tegen United en actie in Eerste Divisie

13 januari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 12 januari 2019, 23:29

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 13 januari.

Nieuws

Babel naar Fulham

Ryan Babel staat op het punt om Besiktas te verruilen voor Fulham, dat hem tot het einde van het seizoen gaat huren. Volgens De Telegraaf zou de deal vandaag voltooid kunnen worden.

Wedstrijden

Atlético Madrid - Levante (12.00 uur)

Na de met gele kaarten bezaaide topper tegen Sevilla (1-1) moet Atlético Madrid weer eens zien te winnen in La Liga. De achterstand met koploper FC Barcelona kan, in ieder geval tijdelijk, worden teruggebracht tot twee punten. Tegen Levante, halverwege de competitie een keurige middenmoter, lijken drie punten een haalbare kaart voor de ploeg van Diego Simeone.

FC Dordrecht - FC Den Bosch (14.30 uur)

Met FC Den Bosch als trotse lijstaanvoerder wordt vandaag de Eerste Divisie hervat. De Brabanders verdedigen één punt voorsprong ten opzichte van Go Ahead Eagles, dat op datzelfde tijdstip naar Roda JC moet. In FC Dordrecht treft de koploper een ploeg die te pakken moet zijn. Dordt staat voorlaatste en won voor de winter pas tweemaal

Tottenham Hotspur - Manchester United (17.30 uur)

Het zoveelste prachtige affiche in de Premier League van dit seizoen. Op Wembley neemt nummer drie Tottenham Hotspur het op tegen het onder Ole Gunnar Solskjaer volledig opgebloeide Manchester United. Met de Noor langs de lijn werd er nog geen punt verspeeld. Wint United, dan lijkt Spurs definitief af te haken voor de titel en krijgen de mannen uit Manchester plek vier, dat recht geeft op Champions League-voetbal, weer in zicht.

Voetbal op tv

12.00 uur: Atlético Madrid - Levante, Ziggo Sport, live verslag van het Primera Division-duel

14.30 uur: FC Dordrecht - FC Den Bosch, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel

14.30 uur: Roda JC - Go Ahead Eagles, FOX Sports 2, live verslag van het Eerste Divisie-duel

15.15 uur: Everton - Bournemouth, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

17.30 uur: Tottenham Hotspur - Manchester United, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen