Wormuth snapt vertrekwens Vermeij: "Lastig dat hij niet speelde"

13 januari 2019, 14:35

Frank Wormuth snapt dat aanvaller Vincent Vermeij het komende half jaar verder wil kijken. De spits komt onder de nieuwe trainer van Heracles Almelo amper aan de bak en staat voor een verhuurbeurt naar FC Den Bosch. "Ik snap dat het voor hem lastig is dat hij zo weinig speelt, al vind ik dat hij het heel goed heeft gedaan het afgelopen half jaar. Hij was niet boos, maar accepteerde het en wachtte op zijn kans."

Die kwam er niet en dus stonden de clubs in de winterstop voor hem in de rij, zo bevestigt de oefenmeester tegenover TC/Tubantia. "Meerdere clubs vroegen naar hem", aldus de coach, die nog wel enkele alternatieven achter de hand heeft. "Brandley Kuwas speelt nu vaak op zijn plek, dat was vooraf niet zo gepland. Dan hebben we Adrián Dalmau nog en Joey Konings die goed bezig is. We staan Vincent niet in de weg."

Vermeij kwam eerder uit voor (de jeugdteams van) Ajax, De Graafschap en dus Heracles Almelo. Ook speelde hij vijf interlands voor Jong Oranje. In Almelo heeft hij een aflopend contract, maar Heracles heeft wel een cluboptie om het te verlengen. FC Den Bosch-trainer Will Boessen verklapte voor het duel met FC Dordrecht dat er maandag een nieuwe spits wordt gepresenteerd: vermoedelijk gaat dat dus om Vermeij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen