Weer fitte Rekik maakt rentree bij Hertha BSC in Telekom Cup

13 januari 2019, 15:29   Bijgewerkt: 13 januari 2019, 16:26

Goed nieuws voor Karim Rekik: de Nederlandse verdediger heeft zondag zijn rentree gemaakt in de hoofdmacht van Hertha BSC. Tijdens de Telekom Cup startte de achterhoedespeler in het basisteam tegen Fortuna Düsseldorf. Het zijn diens eerste speelminuten sinds 10 november van het vorige jaar.

Destijds speelde Rekik overigens óók tegen de laagvlieger in de Bundesliga (4-1 verlies). Sindsdien kwam de oud-PSV'er niet meer in actie namens Hertha BSC, omdat hij een bovenbeenblessure opliep. De laatste zes duels voor de winterstop stond hij buitenspel, maar wellicht kan hij op 20 januari weer in actie komen in de Bundesliga tegen hekkensluiter 1. FC Nürnberg.

Een fitte Rekik is normaliter basisspeler bij Hertha BSC. Nederlanders Derrick Luckassen en Javairo Dilrosun raakten aan het einde van 2018 eveneens geblesseerd en moesten de laatste wedstrijden voor de winterstop aan zich voorbij laten gaan. Zij kwamen tijdens de Telekom Cup niet in actie namens Hertha BSC en de kans is klein dat zij de hervatting van de Bundesliga wél halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen