Blije Brama maakte tegen MVV 'een van zijn mooiste doelpunten'

13 januari 2019, 21:33

Wout Brama heeft zondagmiddag een van de mooiste doelpunten uit zijn loopbaan gemaakt. De middenvelder van FC Twente maakte op slag van rust met een heerlijke pegel de tweede goal van de Tukkers op bezoek in Maastricht. "Het was een van de mooiste doelpunten uit mijn carrière. Niet nadenken en aanhalen", glimlachte Brama over zijn treffer.

Mede daardoor ging FC Twente er met de overwinning vandoor tegen MVV. "We hebben voor de winterstop een goede serie neergezet en die wilden we vandaag doortrekken. En dat is gelukt met deze overwinning", aldus de blije Brama op de clubsite. In de tweede helft kon FC Twente de 0-2 voorsprong niet meer vergroten, maar werd de zege wel over de streep getrokken. "MVV speelde in de tweede helft wat meer va-banque. Daar hebben we te weinig van geprofiteerd. Maar het is gelukt de goede serie door te trekken en dat willen we vrijdag weer doen.

'Goede start'

Ook trainer Marino Pusic was tevreden met het optreden van zijn ploeg. "Een goede start van het jaar", vond hij. "We zakten wat weg na rust, maar bleven georganiseerd spelen en stonden verdedigend stabiel. Ondanks dat zij opportunistischer gingen spelen en er enkele scrimmages waren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen