Real Madrid wint ternauwernood op bezoek bij Real Betis

13 januari 2019, 22:42   Bijgewerkt: 13 januari 2019, 23:46

Real Madrid heeft zondagavond met de hakken over de sloot op bezoek bij Real Betis Sevilla een overwinning uit het vuur gesleept. Real kwam na een klein kwartier spelen op voorsprong, zag Betis na rust langszij komen, maar dankzij een late treffer van Daniel Ceballos won 'De Koninklijke' uiteindelijk met 1-2. Door de zege staat Real, dat in het duel nog geen kwart van het balbezit had, op de vierde plek in La Liga.

Na een klein kwartier bracht Luka Modric de gasten uit de Spaanse hoofdstad op voorsprong. De Kroaat kreeg een afgeslagen schot van Daniel Carvajal voor zijn voeten, twijfelde geen seconde en haalde op de rand van de zestien kiezelhard uit: 0-1. Vlak voor rust moest Karim Benzema noodgedwongen gewisseld worden met een ogenschijnlijk nare pinkblessure.

Na rust zorgde Sergio Canales namens de huidige nummer zeven van de Spaanse competitie voor de gelijkmaker. De Spanjaard stond randje buitenspel, maar scoorde toch:1-1. De VAR keek vervolgens naar de dubieuze treffer, maar besloot niet in te grijpen.

De Spaanse grootmacht leek wederom punten te verspelen, maar invaller Ceballos bezorgde de Champions League-tegenstander van Ajax alsnog de drie punten. Ceballos, nota bene oud-speler van Betis, schoot een vrije trap raak in de lange hoek: 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen