Sneijder beslist pas in zomer over toekomst als voetballer

14 januari 2019, 07:41

Wesley Sneijder heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst als profvoetballer. De middenvelder voelt zich nog altijd uiterst fit bij zijn club Al Gharafa, waar zijn contract komende zomer afloopt. "Ik wil dan pas een beslissing nemen", aldus de inmiddels 34-jarige recordinternational van het Nederlands elftal.

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. Aan zijn fysieke fitheid ligt het in elk geval niet, want Sneijder voelt zich naar eigen zeggen top. "De enige twijfels die ik zou hebben om te stoppen, worden elke wedstrijd weer de kop ingedrukt", verzekert hij. "In de zomer word ik 35 jaar. Dan wil ik het voor mezelf gaan evalueren. Ik heb bijna altijd alles gespeeld. Dat ga je gewoon merken. Ik wil zo lang mogelijk door blijven gaan en voel me superfit, maar het is ook een mentale beslissing."

Sneijder woont bijvoorbeeld in Doha, terwijl de rest van zijn gezin veel in Nederland is. "We combineren het goed, hoor, en tegenwoordig is het met Facetime en dat soort dingen allemaal makkelijker. Maar ik wil mijn gezin bij me hebben. Waar dat dan is, is niet belangrijk", aldus de middenvelder, die een uitnodiging om in mei de trainerscursus van de KNVB te starten, afsloeg. "Als ik volgend jaar bijvoorbeeld doorga met voetballen, kan ik de cursus niet doen. Ik kan maar één keer stoppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen