Van Bronckhorst blij met Haps: "Oogt heel fit en fris"

14 januari 2019, 08:49

Giovanni van Bronckhorst ziet Ridgeciano Haps als een 'winterversterking'. De verdediger stond de gehele eerste seizoenshelft buitenspel bij Feyenoord, maar kwam in het oefenduel met Karlsruhe afgelopen weekend voor het eerst weer een helft in actie. En dus rekent de coach op zijn 'nieuwe' pupil. "Hij oogt heel fit en fris. Dat hij er weer bij is, is zeker een versterking."

Dat vertelt de coach tegenover De Telegraaf. "We hebben Ridgeciano niet voor niets gehaald. Hij heeft kwaliteiten die het team kan gebruiken en is één van de betere linksbacks in Nederland. Ik ben blij voor hem dat hij deze periode kan afsluiten", aldus de oefenmeester. Wel is het afwachten wanneer Haps daadwerkelijk volledig inzetbaar is voor de Rotterdammers, omdat hij de afgelopen zeven maanden buitenspel stond en de breuk in zijn scheenbeen er wel nog altijd zit. Al kan hij daar inmiddels dus wel mee voetballen.

"Ik ben blij dat ik dit heb overwonnen en hier mijn minuten heb kunnen maken. Ik trainde al twee maanden mee met de groep, maar mocht nog geen wedstrijden spelen. Ik ben blij dat ik die volgende stap nu ook heb gezet", aldus de hoofdrolspeler zelf over zijn rentree in het eerste.

Lees ook: Haps maakt rentree in oefenduel: "Er is weer een stap gezet"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen