Stegeman baalt en is 'boos én teleurgesteld' na verlies Go Ahead

14 januari 2019, 09:48

John Stegeman begon 2019 met Go Ahead Eagles zondagmiddag met een 3-1 nederlaag op bezoek bij Roda JC en moest zo een steek laten in de titelstrijd. Met name de manier waarop werd verloren zorgt voor de nodige woede bij de oefenmeester van de Deventenaren. "Ik baal, ben boos. Ja, teleurgesteld ook."

Dat vertelde de zeer ontevreden coach over de nederlaag tegenover De Stentor. "Als je amateuristisch verdedigt en zó slap speelt na rust... Dat begrijp ik echt niet, maar het toont wel aan dat we op deze momenten maar een heel matig ploegje zijn", waren de harde woorden van Stegeman. "We speelden voor rust best aardig, waren beter en hadden mogelijkheden op meer. Ik had alle vertrouwen in de tweede helft."

Daarin gaf Kowet echter niet thuis, tot woede van Stegeman. "We werden door Roda JC geklopt in onze kwetsbaarheid", aldus de oefenmeester, die met de invallende debutant Vince Gino Dekker nog op een doelpuntrijk laatste deel hoopte in Kerkrade. "Maar ons slotoffensief werd ook wel heel slecht uitgespeeld." En dus liep Go Ahead tegen vijfde nederlaag van het seizoen aan, waardoor het op de vierde plaats staat, vier punten achter koploper FC Den Bosch.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen