Feyenoord-talent Kökçü wil meer na 'jongensdroom' in Emmen

14 januari 2019, 09:35

Voor Orkun Kökçü moet 2019 het jaar worden van de grote doorbraak. De pas achttienjarige middenvelder van Feyenoord liet bij zijn debuut in de Eredivisie tegen FC Emmen mooie dingen zien en wil zich het komende halfjaar vaker laten gelden.

De spelmaker maakte tegen Emmen (1-4) zijn debuut en was met een doelpunt en een assist direct van waarde. Ook in de twee Eredivisie-wedstrijden daarna maakte hij zijn opwachting. "Waar ik nu sta, was mijn doelstelling toen ik vorig jaar meeging op trainingskamp", vertelt hij aan De Telegraaf. "Ik hoopte toen voor mijn achttiende verjaardag mijn debuut te maken en dat is gelukt. Dat was echt een doel. Om op je achttiende te debuteren wordt al een beetje normaal en daarom wilde ik het op mijn zeventiende doen. Dat zegt wel wat meer over je potentie, denk ik. Daar was ik wel mee bezig. En dat ik dan tegen Emmen op mijn zeventiende mijn debuut maakte met een goal en een assist was een jongensdroom."

De middenvelder, die afkomstig is uit de eigen jeugdopleiding, weet wat hij wil in het restant van het Eredivisie-seizoen. "Voor de komende zes maanden is het mijn doelstelling om zoveel mogelijk wedstrijden mee te pikken en ervaring op te doen. En uiteindelijk wil ik binnen korte tijd aankloppen voor een basisplaats."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen