Oranje hervat training zonder Heitinga en Cocu

17 juni 2006, 14:00

Het Nederlands elftal is zaterdag begonnen met een lichte training aan de voorbereiding op het laatste groepsduel tegen Argentinië. Woensdag spelen de mannen van Van Basten in Frankfurt om de groepswinst in groep C. Van Basten trainde in Freiburg met 21 spelers. Alleen John Heitinga en Phillip Cocu trainden apart.

Spelers, trainers en begeleiders van Oranje sliepen afgelopen nacht in Stuttgart. Ze kregen na de zege op Ivoorkust bezoek van hun vrouwen of vriendinnen. Bondscoach Marco van Basten moet in de aanloop van het duel met Argentinië beslissen of hij risico wil lopen met de spelers die al een gele kaart hebben ontvangen.

Arjen Robben, Joris Mathijsen, John Heitinga, Giovanni van Bronckhorst en Khalid Boulahrouz zijn bij een volgende prent geschorst voor het duel in de tweede ronde met waarschijnlijk Portugal of Mexico. De kans is groot dat Van Basten deze spelers in het duel met Argentinië aan de kant houdt. Na de laatste groepswedstrijd beginnen alle spelers met een gele kaart namelijk weer op nul.

Overigens lijken de lichte blessures van Heitinga en Cocu geen probleem op te leveren voor het duel met Argentinië De verdediger heeft last van een lichte hamstringblessure en blijft uit voorzorg aan de kant. Ook Phillip Cocu oefent niet met de selectie mee, maar ook de middenvelder zal komende woensdag vermoedelijk gewoon kunnen spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen