FC Groningen huurt Japanner van Manchester City

14 januari 2019, 20:45   Bijgewerkt: 14 januari 2019, 22:02

FC Groningen gaat zich versterken met

€5.1M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ko-itakura">Ko Itakura, een 21-jarige Japanner van Manchester City. De middenvelder wordt anderhalf jaar gehuurd van de Engelse kampioen. Itakura komt dinsdag naar Nederland om de huurdeal af te ronden. Dat liet directeur Hans Nijland maandag weten op de nieuwjaarsreceptie van de club.

Manchester City nam Itakura deze maand over van het Japanse Kawasaki Frontale. The Citizens kiezen ervoor hem tot de zomer van 2020 te stallen bij de Trots van het Noorden. De landgenoot van Ritsu Doan is jeugdinternational, hij kwam onder meer zes keer uit voor Japan onder 21. Itakura en Doan, die deze weken met Japan op de Azië Cup acteert, speelden in het verleden ook samen in jeugdelftallen.

Itakura is de vierde winterse aanwinst voor Groningen. Iliass Bel Hassani (AZ) en Kaj Sierhuis (Ajax) worden gehuurd en beschikt Groningen tevens over een optie tot koop. Thomas Bruns van Vitesse maakt het seizoen ook af in het noorden, maar keert normaliter weer terug naar Arnhem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen