De Jong reageert: "Younes is niet in beeld bij PSV"

15 januari 2019, 07:52   Bijgewerkt: 15 januari 2019, 11:02

Amin Younes is niet in beeld bij PSV, zoals Italiaanse media beweren. De oud-Ajacied zou als ruilmiddel moeten dienen bij een transfer van Hirving Lozano naar Napoli. Volgens technisch manager John de Jong is daar niets van waar.

"Ik heb natuurlijk al een jaar of tien achter de schermen gewerkt en er verschijnt ongelooflijk veel flauwekul in de media. Het is niet mijn gewoonte om op allerlei namen en geruchten te reageren, maar voor deze keer wil ik wel zeggen dat Younes niet in beeld is bij ons", zegt De Jong tegen het Eindhovens Dagblad. Hij benadrukte ook nog maar eens dat Lozano deze winter zeker in Eindhoven blijft, ook al zijn geruchten over de Mexicaan. "Dan drukken we die stroom bij deze een keer de kop in."

Volgens De Telegraaf is een zomers vertrek van Chucky 'nagenoeg zeker', ook die van Steven Bergwijn. Bij (inter)nationale topwedstrijden zitten de grootste Europese clubs op de tribune voor het PSV-duo. De landskampioen heeft in de huidige transferwindow de luxe om 'nee' te verkopen. "Het is fijn dat we nu in de winter kunnen zeggen: we doen het niet. Dat was vorig jaar wel anders met Jürgen (Locadia, red.)", aldus De Jong tegen de ochtendkrant.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen