'Sol vertrekt alsnog naar Dinamo Kiev en tekent voor vijf jaar'

15 januari 2019, 09:39   Bijgewerkt: 15 januari 2019, 09:52

Fran Sol vertrekt alsnog naar Dinamo Kiev. Zijn transfer is afgerond, meldt het Brabants Dagblad dinsdagochtend. De spits gaat voor vijf jaar tekenen bij de Oekraïense topclub. Maandag wierp Willem II een bod van drie miljoen euro nog in de prullenbak. De Tilburgers hopen dinsdag een opvolger voor Sol te presenteren.

Willem II legde maandag een bod van 3.250.000 euro naast zich neer en zou Sol tot zijn teleurstelling zich dinsdag weer melden op de training. Het [a,https://www.bd.nl/willem-ii/transfer-fran-sol-van-willem-ii-naar-dinamo-kiev-alsnog-afgerond~af0343d8/,_blank,BD] weet dat de clubs het alsnog eens zijn geworden, en kan Sol het vliegtuig pakken naar Oekraïne om de transfer af te ronden. Overigens heeft zowel Willem II als Dinamo Kiev de overgang nog niet officieel aangekondigd. Daar is het wachten nu op. 

De Tilburgers hielden rekening met een vertrek van Sol, die in 79 Eredivisie-wedstrijden 39 keer scoorde. De Spanjaard wilde zelf graag naar Kiev, waar hij minimaal drie keer zoveel kan verdienen als bij Willem II. Bovendien is zijn nieuwe club actief in de Europa Leauge. In de vaderlandse competitie staat Dinamo, dat Ajax nog trof in de voorronde van de Champions League, tweede.

Lees ook: Levchenko: "Trainer Dinamo Kiev erg gecharmeerd van Sol"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen