Cech (36) zet na dit seizoen punt achter zijn loopbaan

15 januari 2019, 12:28

Petr Cech beëindigt na dit seizoen zijn carrière. Twintig jaar nadat hij zijn eerste profcontract tekende, vindt de 36-jarige doelman van Arsenal het genoeg geweest. Volgens de Tsjech is dit het juiste moment om te stoppen, zo laat hij weten via Twitter.

'Ik heb vijftien jaar in de Premier League gespeeld en heb iedere mogelijke prijs gewonnen', schrijf hij. 'Ik heb het gevoel dat ik alles heb bereikt wat ik wilde bereiken. Nu zal ik hard blijven werken om dit seizoen hopelijk met Arsenal nog een prijs te winnen.'

Chelsea haalde Cech zijn 2004 naar de Engelse competitie. De 124-international van Tsjechië beleefde op Stamford Bridge zijn grootste successen. Hij won de Champions League in 2012 en vierde vier keer de landstitel. Tevens won Cech de FA Cup vijf keer, waarvan een keer met Arsenal en de rest met Chelsea. Cech vertrok in 2015 naar The Gunners, waar hij dit seizoen nog kans maakt op winst van nog een FA Cup en de Europa League. Echter is hij geen eerste doelman meer, Unai Emery geeft de voorkeur aan Bern Leno.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen