Azië Cup: Heraclied Osman alweer klaar door late treffer Rogic

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 januari 2019 – Voor Heracles Almelo-middenvrelder Mohammed Osman zit de Azië Cup er alweer definitief op met Syrië. Tegen het Australië van Trent Sainsbury (hij kwam overigens niet in actie) en Aziz Behich (hij stond negentig minuten op het veld) leek het lang op weg naar een goed resultaat, maar een doelpunt van Tom Rogic diep in blessuretijd maakte aan alle dromen een einde (3-2).

Azië Cup: Heraclied Osman alweer klaar door late treffer Rogic

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Een hard gelag voor de Syrische ploeg, zeker omdat Australië een directe concurrent was voor de tweede plaats, die toegang gaf tot de volgende ronde. Ook de derde plaats had dat nog kunnen geven, maar omdat Syrië - bij wie Osman na zeventig minuten naar de kant werd gehaald - verloor en Palestina en Jordanië gelijkspeelden, eindigt Syrië zelfs op de vierde plaats in de poule.

De bondscoach-wissel, Bernd Stange werd vervangen door Fajr Ibrahim, tijdens het toernooi heeft dus niet zijn vruchten afgeworpen. Awer Mabil opende namens Australië de score na veertig minuten, gevolgd door de gelijkmaker van Omar Khribin nog voor rust. Ook Chris Ikonomidis (Australië) en Omar Al Somah (Syrië) scoorden, maar Rogic werd uiteindelijk dus matchwinner.

Uitslagen:
Australië - Syrië 3-2
Palestina - Jordanië 0-0

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd