Opgelucht Valencia poetst verlies uit heenduel weg in de beker

15 januari 2019, 23:34

Valencia heeft de pijnlijke nederlaag in het heenduel met Sporting Gijón (2-1) dinsdagavond uiteindelijk relatief eenvoudig goed gemaakt. De ploeg van Marcelino stond in eigen huis weliswaar een uur op de nul, maar kwam via twee treffers van Santi Mina dan toch op een ruime voorsprong. Toen Ferrán Torres in blessuretijd uit een counter op fraaie wijze de derde goal maakte voor de thuisploeg, konden de fans in Mestalla opgelucht adem halen (3-0).

Twee weken geleden ging Valencia met vrijwel alle grote namen in de ploeg verrassend onderuit bij de nummer twaalf uit de Segunda Division. In de return deed de coach logischerwijs weer een beroep op de belangrijke spelers van zijn ploeg, die in 2019 nog niet had gewonen. Naast Sporting werd er in La Liga ook verloren van Alavés en gelijkgespeeld tegen Real Valladolid.

En dus was de 3-0 overwinning uiteindelijk een hele opluchting voor Valencia, dat ook al een moeizame eerste seizoenshelft kende. Hoewel er vlak voor de jaarwisseling een belangrijke late zege was op Huesca, verloopt het dus allesbehalve voorspoedig. Daarom is het voor heel Valencia een opluchting dat het niet al in de achste finales misloopt in de Copa del Rey.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen