Veldwijk verkozen tot beste speler van de tweede periode

16 januari 2019, 10:36

De tweede periode in de Eerste Divisie werd afgelopen weekend afgesloten en dus is het tijd voor de individuele prijzen. De competitie meldt woensdag dat Lars Veldwijk is verkozen tot beste speler van de periode. De captain van Sparta Rotterdam blijft Stefano Beltrame, Bryan Smeets en Mario Engels voor.

Veldwijk beleefde een uitstekende periode door negen goals te maken in negen wedstrijden. Daardoor werd hij niet alleen beste speler, maar ook topscorer van de tweede periode. Het is dus dubbel feest voor de aanvaller die met Sparta momenteel de derde plaats bezet. De achterstand op koploper FC Den Bosch bedraagt vier punten.

Die club won afgelopen weekend overtuigend de periode en is uiteraard ook in de prijzen gevallen. Keeper Wouter van der Steen is verkozen tot beste doelman van de tweede periode, terwijl Wil Boessen met de prijs van beste trainer aan de haal gaat. De laatste prijs is een prooi voor Cody Gakpo. De negentienjarige aanvaller van Jong PSV is uitgeroepen tot het grootste talent van de tweede periode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen