Twente op de weg terug: "Herstel heeft de hoogste prioriteit"

16 januari 2019, 11:01

Na jarenlang in een diep dal te hebben gezeten, is FC Twente hard bezig om zich terug te knokken. De club uit Enschede gooit het over een andere boeg en blijft werken om de club gezond te maken. Volgens Dennis Schipper, lid van de raad van commissarissen, is Twente op de goede weg.

Dat zei hij volgens Tubantia dinsdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club. "Je merkt bij alle partijen dat het herstel van FC Twente de hoogste prioriteit heeft", sprak hij. "Ego's spelen geen rol. Daar is ook geen ruimte meer voor bij deze club, want alleen op deze manier kunnen we de verhoudingen met talloze relaties van FC Twente weer normaliseren. Mooi is het bijvoorbeeld dat de relatie met de KNVB weer is zoals die met een bond moet zijn. We willen niet meer met een bataljon aan advocaten naar Zeist. We moeten weer toe naar een club waarbij iedereen zich welkom voelt."

Uiteraard wil Twente terug naar de Eredivisie. Momenteel staat de club tweede in de Eerste Divisie. "Promotie is dit jaar het doel, maar het is niet vanzelfsprekend. Gelukkig liggen we wel op schema. Uiteraard willen we terug naar de eredivisie en daarvoor is nodig dat we een gezond bedrijf worden met een professionele bedrijfsvoering. We moeten de goede dingen doen en dan komen sportieve successen ook."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen