Spoorboekje: Azië Cup en Cillessen moet aan de bak met Barça

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 januari 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 17 januari.

Spoorboekje: Azië Cup en Cillessen moet aan de bak met Barça

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wedstrijden

Japan - Oezbekistan (14.30 uur)
In een onderling duel maken Japan en Oezbekistan uit wie de groepswinnaar wordt van hun poule in de Azië Cup. Beiden waren te sterk voor groepsgenoten Oman en Turkmenistan. Het doelsaldo van de Oezbeken is beter dan dat van de Japanners, dus voor een gunstige loting moet er gewonnen worden door de WK-deelnemer van 2018

Real Sociedad - Real Betis (19.30 uur)
Een clash tussen een van de velen Reals die Spanje rijk is. In de Copa del Rey ligt het duel nog volledig open, nadat het eerste treffen in een doelpuntloos gelijkspel eindigde. Op de ranglijst van La Liga staan beide clubs achtste en zevende. Kortom: ontlopen doen ze elkaar nauwelijks

FC Barcelona - Levante (21.30 uur)
Jasper Cillessen kan vanavond aan het werk in Camp Nou. De keeper verdedigt vanavond het doel van de Catalanen die een 2-1 nederlaag van vorige week tegen Levante moeten wegpoetsen om de achtste finales te overleven. Cillessen was in die wedstrijd in de eerste twintig minuten al twee keer vissen en dus zal hij ook vanavond op zijn hoede moeten zijn.

Voetbal op tv

21.00 uur: Tien jaar Terug: 2008-2009, FOX Sports 1, terugblik op Eredivisieseizoenen 
21.30 uur: FC Barcelona - Levante, Ziggo Sport 14, live verslag van het Copa del Rey-duel

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd