Bedrijvig Groningen gaat ook in zee met Gladon en El Hankouri

16 januari 2019, 12:53   Bijgewerkt: 16 januari 2019, 12:59

FC Groningen is deze winter de actiefste Eredivisie-club als het gaat om het versterken van de selectie. De club trok eerder deze transferperiode al Iliass Bel Hassani, Thomas Bruns, Kaj Sierhuis en

€5.1M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ko-itakura">Ko Itakura aan en haalt nog eens twee aanwinsten binnen. Het gaat om Paul Gladon en Mohamed El Hankouri.

Groningen laat woensdag weten dat naast Itakura, die gehuurd wordt van Manchester City, ook Paul Gladon en Mo El Hankouri om 16.30 uur worden gepresenteerd. De laatste formaliteiten moeten nog wel worden afgerond. Spits Gladon komt transfervrij over. Hij zat na zijn vertrekbij Wolverhampton Wanderers zonder club en speelde vorig seizoen nog op huurbasis bij Heracles Almelo. Hij moet in Groningen de concurrentie aangaan met Sierhuis.

Gladon wordt vanmiddag net als Itakura gepresenteerd in het stadion en ook Mo El Hankouri zal van de partij zijn. De 21-jarige Rotterdammer komt over van Feyenoord en tekent een meerjarig contract. Vorig seizoen speelde hij nog op huurbasis bij Willem II, maar dit seizoen kwam hij niet verder dan vijf korte optredens in de Eredivisie voor de Rotterdammers.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen