Ook assistent Calderwood vertrekt bij FC Dordrecht

17 januari 2019, 16:10   Bijgewerkt: 17 januari 2019, 20:16

Ook Scott Calderwood is per direct vertrokken bij FC Dordrecht. De assistent-trainer is in een week tijd het tweede lid van de technische staf die vertrekt. Keeperstrainer Rody Hoegee ging hem voor. Volgens Dordrecht is er tussen Calderwood en de club een verschil van inzicht over de invulling van de werkzaamheden.

Calderwood stond dit seizoen een aantal weken als interim-trainer voor de groep. Na de aanstelling van Claudio Braga als definitieve opvolger van de ontslagen Gerard de Nooijer keerde hij terug in zijn rol als assistent. Het beoogde plan was om Calderwood over anderhalf jaar door te schuiven als hoofdtrainer.

Maar die plannen kunnen in de prullenbak. Met het besluit van Calderwood is de onrust compleet aan de Krommedijk. Die begon met het net zo plotselinge vertrek van Hoegee. 'Ik heb altijd met plezier mijn vak mogen uitoefenen en zal de supporters, het team en sommige mensen binnen Dordt ook echt gaan missen. Wie weet... tot ziens, maar het komend anderhalf jaar zeker niet', schreef de keeperstrainer op zijn eigen Facebook.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen