Overbodige PSV'er Lundqvist kiest voor NAC Breda

17 januari 2019, 20:00   Bijgewerkt: 17 januari 2019, 20:19

Ramon Pascal Lundqvist verruilt PSV transfervrij voor NAC Breda. De 21-jarige aanvallende middenvelder tekende voor tweeënhalf jaar. Lundqvist raakte overbodig in Eindhoven, waar hij in de beloftenploeg speelde. De Zweed had meerdere ijzers in het vuur, maar koos voor NAC.

"Het is voor mij mooi dat het rond is gekomen met NAC. Er was wat interesse van andere clubs, maar ik heb met mijn hart voor NAC gekozen", zegt Lundqvist op het clubkanaal van de Parel van het Zuiden. "Ik ben nu op het moment aangekomen in mijn carrière dat ik zoveel mogelijk wedstrijden op het hoogste niveau wil spelen. In Breda zie ik veel kansen om mezelf te ontwikkelen en kan niet wachten om mijn steentje bij te dragen aan de prestaties van het elftal."

PSV haalde Lundqvist op zestienjarige leeftijd bij Kalmar FF weg. Hij speelde bij de Eindhovenaren in diverse jeugdelftallen, maar brak mede door een blessure nooit door. NAC hoopt dat de Scandinaviër kan bijdragen in de strijd tegen degradatie. De Bredanaars strikten eerder Vitessenaar Khalid Karami op huurbasis. Als het aan trainer Mitchell van der Gaag haalt NAC nog een multifunctionele aanvaller en centrale verdediger. Aussie Alex Gersbach komt ook naar Breda, maar de 21-jarige linksback is nog actief op de Azië Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen