Mourinho: "Tweede plaats met United één van hoogtepunten"

17 januari 2019, 20:53

José Mourinho heeft zijn eerste publieke optreden sinds zijn ontslag bij Manchester United gemaakt. De Portugees ging in op zijn periode op Old Trafford en gaf aan dat hij terug wil keren in het topvoetbal. "Mensen weten niet wat achter de schermen speelde."

Halverwege december moest Mourinho zijn biezen pakken. Bij zijn ontslag spraken de partijen een clausule af die Mourinho verbiedt in detail te treden over zijn vertrek. The Special One moest zijn woorden bij beIN Sports, dat 130.000 euro zou hebben betaald voor het interview, dan ook wikken en wegen.

"Soms geven we commentaar op iets dat we zien zonder te weten wat er achter de schermen gebeurt. Ik beschouw mijn tweede plaats met Manchester United één van de hoogtepunten uit mijn carrière. Je zou misschien denken dat ik gek ben, want ik heb 25 titels gewonnen en zeg nu dat een tweede plaats één van mijn beste prestaties is. Ik blijf het toch zeggen. Want mensen weten niet wat er achter de schermen speelde."

Mourinho is van plan terug te keren in de top. "Ik ben nog te jong. Ik zit al lang in het voetbal, maar binnen enkele weken word ik nog maar 56. Dat is te jong om te stoppen. Ik hoor in het topvoetbal thuis en dat is waar ik zal blijven", aldus de Portugees.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen