Etemadi: "Gevoel om te vertrekken, leefde al voordat ik speelde"

17 januari 2019, 22:08

Agil Etemadi had al langer zijn zinnen gezet op een vertrek bij De Graafschap. De 31-jarige doelman keerde donderdag definitief terug bij zijn oude club Almere City. In die zin opvallend, omdat de Iraniër in Doetinchem eerste doelman zou worden. Voor de winterstop liet Etemadi een goede indruk achter toen hij de geblesseerde Hidde Jurjus verving.

"Het gevoel om te willen vertrekken, leefde al voordat ik speelde", zegt Etemadi tegen De Gelderlander. "Ik ben vanwege privéomstandigheden verhuisd (van Arnhem naar Haarlem, red.). Om die reden wilde ik graag weg bij De Graafschap. Toen ik onder de lat kwam te staan, begon ik even te twijfelen. Maar in de kerstvakantie heb ik de club toch aangegeven dat ik wilde vertrekken."

De verbazing over zijn keuze begrijpt Etemadi. "De trainer (Henk de Jong, red.) heeft me ook gezegd dat ik er goed over na moest denken. Ik zou normaal gesproken zondag spelen tegen Fortuna Sittard. Maar ik heb mijn gevoel gevolgd. Er zijn naast voetbal meer belangrijke zaken in het leven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen