Gisteren gemist: Barça moet afwachten, Lundqvist naar NAC

18 januari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 17 januari.

'PEC Zwolle onderhandelt met SPAL over transfer Ehizibue'

PEC Zwolle onderhandelt met het Italiaanse SPAL over een transfer van Kingsley Ehizibue. Technisch directeur Gerard Nijkamp en Adriaan Visser verbleven woensdag in Italië. Zij wimpelden een eerste bod af. Er is dan ook lang nog niet sprake van een akkoord, maar staat zowel PEC als de 23-jarige rechtsback open voor een transfer.

FC Barcelona poetst bekernederlaag weg en zit nu in wachtkamer

FC Barcelona heeft de return in het bekertweeluik met Levante eenvoudig gewonnen (3-0), maar moet nu plaatsnemen in de wachtkamer. Dat Juan Brandáriz in het heenduel meespeelde, kan de Catalanen een plek in de kwartfinale van de Copa del Rey kosten.

Overbodige PSV'er Lundqvist kiest voor NAC Breda

Ramon Pascal Lundqvist verruilt PSV transfervrij voor NAC Breda. De 21-jarige aanvallende middenvelder tekende voor tweeënhalf jaar. Lundqvist raakte overbodig in Eindhoven, waar hij in de beloftenploeg speelde. De Zweed had meerdere ijzers in het vuur, maar koos voor NAC.

Feyenoord laat Knoester gaan naar Heracles Almelo

Feyenoord heeft Mats Knoester (op archiefbeeld) verkocht aan Heracles Almelo. De twintigjarige verdediger tekende voor tweeënhalf jaar in het Polman Stadion. Tevens bevat zijn contract een optie voor een extra seizoen. "Vanaf het eerste moment was het gevoel bij deze club erg goed", aldus Knoester.

Mourinho: "Tweede plaats met United één van hoogtepunten"

José Mourinho heeft zijn eerste publieke optreden sinds zijn ontslag bij Manchester United gemaakt. De Portugees ging in op zijn periode op Old Trafford en gaf aan dat hij terug wil keren in het topvoetbal. "Mensen weten niet wat achter de schermen speelde."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen