ADO-trainer Groenendijk vindt dat VVV 'stabieler' is geworden

18 januari 2019, 09:08

ADO Den Haag ging de winterstop in met drie duels op rij waarin de ploeg niet verloor en de ploeg hoopt die lijn na het winterse trainingskamp in het Turkse Belek voort te kunnen zetten. Zaterdag komt nummer acht VVV-Venlo op bezoek.

Een griepvirus verstoorde de voorbereiding van ADO enigszins, geeft Alfons Groenendijk aan op de clubwebsite. "Maar met een beetje geluk is iedereen er wel bij", stelt de coach tegenover ADO TV. "Ricardo Kishna zal nog niet van de partij zijn, omdat hij een kleine reactie had op het pittige trainingskamp en we daarom nog voorzichtig met hem moeten zijn. We zetten daar, als technische staf, ook geen druk op."

Tegenstander VVV staat achtste in de Eredivisie, wat uiteraard zeer knap is. "Vorig jaar zakten ze weg in de tweede seizoenshelft, maar dat verwacht ik dit jaar niet. Ze zijn stabieler geworden. Ze spelen altijd hetzelfde, met geduld en veel fysiek sterke spelers. We weten wat er van ons verwacht wordt en gaan voor de winst. Als alles klopt, kunnen we goed voetballen", weet de oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen