Wijnaldum moet terugdenken aan titelstrijd tussen PSV en Ajax

18 januari 2019, 09:55

Het heeft er alle schijn van dat Liverpool en Manchester City samen gaan uitvechten wie er kampioen van de Premier League wordt. Het team van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum staat momenteel eerste met vier punten voorsprong op de achtervolger. De situatie doet Wijnaldum terugdenken aan de strijd tussen PSV en Ajax.

?Als aanvoerder van PSV streed hij vier jaar geleden met Ajax om de titel. Wijnaldum won met zijn ploeg die strijd en werd kampioen. "Het is lastig om te zeggen. Ik had het gevoel dat we een voordeel hadden bij PSV. We zetten telkens druk op hen als we een wedstrijd wonnen. Maar we dachten niet telkens dat we moesten winnen om druk op Ajax te zetten", zegt hij tegen Sky Sports.

Wijnaldum weet nog goed hoe hij die spannende strijd beleefde. "We gingen het veld op, probeerden ervan te genieten en de wedstrijd te winnen. We wonnen bijna alles, dus het werkte goed. We concentreerden ons op onze eigen wedstrijd, dat is het enige dat je kan controleren", weet de middenvelder.

Liverpool kan dit seizoen voor het eerst sinds 1990 kampioen worden. Hij kreeg de vraag of hij gelooft in de titel. "Het zou dom zijn als ik nee zou zeggen. Als je bij Manchester City vraagt of ze kampioen worden, zeggen ze ook ja. Het is een slecht teken om nee te zeggen, maar we zullen zien wat er gebeurt aan het einde van het seizoen. We gaan alles geven en elke wedstrijd proberen te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen