Valverde twijfelt niet: "Chumi was geschorst voor competitieduel"

18 januari 2019, 10:03   Bijgewerkt: 18 januari 2019, 10:09

FC Barcelona-trainer Ernesto Valverde maakt zich geen enkele zorgen dat zijn ploeg uit het bekertoernooi wordt gezet. De oefenmeester stelde de jonge Chumi op in het bekerduel met Levante, maar de verdediger zou geschorst zijn voor dat duel. "We wisten dat hij geschorst was, maar alleen voor de competitie-wedstrijd tegen Eibar."

Dat vertelde de coach na de return, waarin de Catalanen de 2-1 achterstand met de 3-0 zege ombogen. "Zijn schorsing, opgelopen bij Barcelona B, gold niet in de beker. We twijfelen er dan ook niet aan dat we uit het toernooi worden gehaald. We verdienen het om mee te loten voor de kwartfinale van de Copa del Rey."

Vela 

Ook ging Valverde in op de geruchten rondom Carlos Vela, die in de belangstelling zou staan van de Catalaanse grootmacht. "Hij speelt niet voor ons, hij is bij een andere club", hield de coach zich op de vlakte over de mogelijke overgang. Vela zou een Plan B moeten geven voor Barcelona. "De transfermarkt is open en ik begrijp de vraag. Maar we moeten respect hebben voor het feit dat hij niet bij ons speelt momenteel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen