Bandé op weg terug: "Volgende week met groep meedoen"

18 januari 2019, 10:18

Veel plezier heeft Ajax nog niet gehad van het aantrekken van Hassane Bandé. De buitenspeler die voor acht miljoen euro overgenomen werd van KV Mechelen brak op 13 juli vorig jaar zijn linkerkuitbeen en is inmiddels op de weg terug.

Bij de NOS vertelt de buitenspeler hoe het met hem gaat. "Ik heb nog steeds een beetje pijn, het is nog niet helemaal hersteld. In m'n enkel zit nog weinig beweging", zegt de aanvaller. "Ik doe voorzichtig dingen met de bal, maar kan nog niet voluit schieten. Ik hoop volgende week weer met de groep mee te mogen doen, maar moet geduld hebben", beseft hij.

De duels met Real Madrid in de Champions League, die op 13 februari en 5 maart worden gespeeld, komen normaal gesproken te vroeg voor hem. "Ik vrees dat dat moeilijk gaat zijn. Het is waarschijnlijk nog te vroeg. Het zou natuurlijk een droom zijn als ik tegen Real Madrid kan spelen met Ajax. Spelen tegen grote clubs, dat is wat ik wil", aldus de twintigjarige aanvaller.

Zijn lange revalidatieperiode is niet gemakkelijk voor hem geweest. Mentaal heeft hij het moeilijk gehad. "Ik ben moslim en geloof in god. Hij heeft besloten dat ik deze blessure kreeg. Misschien is het achteraf goed en kom ik na mijn blessure sterker terug. Het geloof is altijd belangrijk voor me geweest en nu al helemaal. Het geeft me kracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen