United moet Fellaini een maand missen, Alexis hard op weg terug

18 januari 2019, 11:48   Bijgewerkt: 18 januari 2019, 11:57

Manchester United moet het de komende weken stellen zonder Marouane Fellaini. De middenvelder is geblesseerd geraakt aan zijn kuit en ligt ongeveer een maand uit de roulatie. Daar tegenover staat de terugkeer van Alexis Sanchez. "Hij heeft deze week goed getraind, hopelijk is hij beschikbaar."

Dat vertelde Ole Gunnar Solskjaer tijdens de persconferentie vrijdag. Tegen Newcastle United kwam de Chileen al in actie, maar daarna kreeg hij een terugval en ontbrak hij in de selectie. "Misschien waren die 27 minuten net nog te veel voor hem", aldus de Noorse coach in aanloop naar het treffen met Brighton & Hove Albion. "Chris Smalling en Marcos Rojo zijn begonnen met de looptraining, maar nog niet fit genoeg om te spelen."

Dat ook Fellaini afwezig is, daar baalt de coach van. "We kennen zijn X-factor, in wat hij kan. Maar hij zal hard werken om terug te komen voor de grote duels", aldus Solskjaer, die de Belg maar relatief weinig minuten gaf. Daardoor zou Fellaini willen vertrekken, maar door een winterse transfer lijkt een streep te kunnen door deze kwetsuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen