Jug (26) lost keepersprobleem bij Fortuna Sittard op

18 januari 2019, 17:10   Bijgewerkt: 18 januari 2019, 17:17

Fortuna Sittard heeft de selectie versterkt met doelman Azbe Jug. De 26-jarige keeper heeft tijdens een proefperiode een goede indruk gemaakt en zodoende een contract verdiend. Jug tekent voor anderhalf seizoen met een optie voor nog een jaar.

Door het wegvallen van Rowen Koot had Fortuna Sittard nog maar twee keepers in de selectie. "Met Azbe halen we een keeper in huis met enorm veel potentie. Tijdens het trainingskamp heeft hij op ons een heel goede indruk achtergelaten. Niet alleen als keeper, maar zeker ook als persoon. We hebben er alle vertrouwen in dat hij bij ons nog verder zal groeien als keeper", aldus technisch manager Sjoerd Ars via de officiële clubkanalen.

"Mijn harde werken heeft me een contract opgeleverd bij deze mooie club en daar ben ik trots op. Het team heeft een goede eerste seizoenshelft gedraaid. Nu op naar een goede tweede seizoenshelft, daar ga ik samen met het team voor", zegt Jug, die een verleden heeft bij Interblock Ljubljana, Girondins Bordeaux en Sporting Portugal.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen