Soares helpt FC Porto met officieuze hattrick aan overwinning

18 januari 2019, 22:26   Bijgewerkt: 18 januari 2019, 22:41

FC Porto heeft de koppositie in de Primeira Liga verstevigd. De koploper van de Portugese competitie zette vrijdagavond hekkensluiter Chaves simpel opzij. Mede door een officieuze hattrick van Tiquinho Soares won Porto met 1-4.

Voor rust maakte Soares zijn eerste twee doelpunten van de wedstrijd. De aanvaller scoorde beide goals op aangeven van Moussa Marega. Soares maakte halverwege de tweede helft zijn derde van de avond, ditmaal op aangeven van Jesús Corona (ex-FC Twente). Vlak voor tijd scoorde de thuisploeg de eretreffer, waarna een eigen doelpunt van Nuno André Coelho de eindstand op 1-4 bepaalde.

Porto heeft door de zege nog altijd een voorsprong van zes punten op Sporting Braga, dat vrijdag won bij Nacional (0-3). Benfica, dat nog een wedstrijd tegoed heeft, staat nu acht punten achter. Het Sporting Portugal van trainer Marcel Keizer heeft eveneens een duel minder gespeeld en heeft een achterstand van elf punten.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen