Poldervaart steunt Koolwijk en haalt ook uit naar videoarbitrage

18 januari 2019 – Adrie Poldervaart heeft in navolging van Ryan Koolwijk uitgehaald naar Joey Kooij, die als videoscheidsrechter fungeerde bij de wedstrijd tussen Vitesse en Excelsior. Op aangeven van Kooij werd de 1-1 van de Rotterdammers afgekeurd. Ryan Koolwijk zou hinderlijk buitenspel hebben gestaan.

Poldervaart steunt Koolwijk en haalt ook uit naar videoarbitrage

"Dit is nu de derde keer dat Joey Kooij ons als vierde man of videoscheidsrechter dubieus in ons nadeel beslist. Jurgen Mattheij kreeg een rode kaart bij De Graafschap, André Hoekstra (assistent-trainer, red.) werd weggestuurd in het bekerduel met NEC omdat hij over de lijn stapte en nu vanavond dit weer... Ik vind het heel apart", reageert Poldervaart tegenover de NOS.

De oefenmeester was verbaasd dat het doelpunt van Mattheij werd afgekeurd. "Zoals ik het begrepen is de speler die door Koolwijk werd geblokt niet bij Mattheij in de buurt geweest. En kijk ook eens naar wat er vooraf ging aan de 2-0. Dat was geen corner. En Linssen gaat ook niet clean omhoog bij de 2-0. Misschien speel ik nu Calimero, maar tel nu eens op hoe vaak wij de VAR hebben meegehad. Denk ook nog aan die strafschop tegen FC Utrecht."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Eredivisie

gerelateerd